AKTUALITY

Krajské kolo – přehlídka dětské recitace – 3. a 4. kategorie

Krajské kolo – přehlídka dětské recitaceV pátek 25. 4. 2014 se V Prokyšově sále v Českém Krumlově uskutečnilo krajské kolo přehlídky dětské recitace. Naši školu reprezentovali dva žáci. Ve třetí kategorii to byl Ondřej Jošt a v kategorii čtvrté Tereza Plánková.

Po příjezdu do Krumlova jsme se odprezentovali a vyrazili na obhlídku města, zbývalo nám totiž trochu času do začátku přehlídky.

V deset hodin nás v krásném prostřední Prokyšova sálu přivítal ředitel DDM Český Krumlov a zahájil krajské kolo. Představena byla i tříčlenná porota, kterou čekal nelehký úkol – vybrat ve dvou kategorií vždy z dvanácti nejlepších recitátorů jednotlivých okresů dva, které poslal do celostátního kola. Po přednesení prvních textů 3. i 4. kategorie vybrala porota ještě pět účastníků , aby zarecitovali i druhý text. Z nich pak vzešli vítězové.

Ondřej Jošt a Tereza Plánková mezi vybranými nebyli. Ale i tak si zaslouží velkou pochvalu. Předvedli dobrý výkon a reprezentovali tak skvěle naši školu. Vždyť samotný postup do krajských kole je vždy velkých úspěchem.

Fotogalerii najdete zde. 

Mgr. Alžběta Rückerová