AKTUALITY

Hokejbal proti drogám 2014

Hokejbal proti drogám 2014Ve dnech 21., 22.5. se konalo v Praze republikové finále I. a II. kategorií školního hokejbalového turnaje „Hokejbal proti drogám 2014″. V obou kategoriích měla naše škola díky výbornému umístění v předchozích kolech své zástupce.

V prvním dni se utkali žáci I. kategorie 1. – 3. ročníků.

Fotogalerii najdete zde

Náš team ve složení Jan Paletář, Vítek Dvořák, Šimon Kurz, David Chalupný, Štěpán a David Kouřimovi obsadil po velmi pěkných zápasech s teamy ze základních škol z Ústí nad Labem, Jindřichova Hradce, Hýskova, Hronova a Třebíče konečné 6. místo a obdržel cenu fair play za nejslušnější team celého turnaje.

Ve druhém dni vybojoval team žáků 4. a 5. ročníků ve složení David Kašpar, Jakub Kováč, Šimon Pavlásek, Matěj Havlíček, Ondřej Červený, Jan Vavřík, Lucie Eignerová, Tomáš Mauric, Lukáš Krejčí a Martin Matoušek v konkurenci silných teamů z Prahy ZŠ Křimická, Litvínova SSZŠ, Berouna ZŠ Wagnerovo náměstí, Jihlavy ZŠ Seifertova a ZŠ a MŠ z Hronova krásné 4. místo. Nejlepším brankářem turnaje byl vyhodnocen náš brankář Jakub Kováč.

Klukům gratulujeme k dosaženým výsledkům a výbornému umístění a děkujeme za vzornou reprezentaci naší školy.

Rády bychom touto cestou poděkovaly rodičům Janě Paletářové, Aničce Dvořákové, Tomáši Eignerovi a Zbyňku Pavláskovi za dopravu dětí na turnaj a za cenné rady a vedení zápasů.

Hrůšová P., Mondlová M.