AKTUALITY

Mirakulum

Třída 6.A společně vyrazila 9. června na výlet do zábavního parku Mirakulum u Milovic.

Po cestě jsme se zastavovali jednou na občerstvení. Okolo oběda jsme přijeli do Milovic. Vystoupili jsme z autobusu a moc se těšili. Po chvíli, když paní učitelka zaplatila vstupenky, jsme vešli do Mirakula. Nejdříve jsme si odložili batohy, udělali pár fotek a už konečně jsme se rozeběhli s kamarády užít si atrakce zábavního parku. V Mirakulu toho bylo strašně moc. Naší třídě se podle ohlasů nejvíce líbil vodní svět. Ale navštívili jsme i jiné atrakce – bludiště, lesní město, podzemní chodby, naučné zahrady, vzduchovou trampolínu, naučnou lesní stezku, dílničky a další. Takhle plynul náš celý den až do 15 hodin odpoledne, kdy jsme měli naplánovaný odjezd. Nikomu z nás se domů nechtělo, protože v Mirakulu to bylo moc fajn.

Ale na druhou stranu jsme se i trochu na cestu domů těšili, protože jsme zastavovali na občerstvení u McDonald’s. Kdo chtěl, občerstvil se, kdo ne, snědl svačinu svojí.

Výlet se naší celé třídě líbil a musíme hlavně poděkovat naší třídní učitelce Alžbětě Rückerové, že takhle dobrý výlet uskutečnila.

za třídu 6.A

Zdeněk Ondrášek